2011. október 12., szerda

Jamaican Gold Extreme és Maya élmények

Gondoltuk egy kedves barátommal ki próbáljuk a 2 legerősebb herbál félét a Jamaican Gold Extreme és a Maya-t :-)

Jamaicanból elsőnek vásároltunk 3G-t, később a Mayából 1G-t. Jamaican Gold Extreme okozta élmények csodásak voltak, kellemes íze van mind cigibe mind vízipipába, füstölőbe sajnos nem próbáltuk MÉG!. Kellemes lazulást éreztünk, a jó hangulatról nem is beszélve. Rossz hatást számunkra nem okozott gondolok itt szédülés vagy hányinger. Mindegyik cigibe körülbelül 0,25 tettünk + - :) Vízipipában rendkívül jó volt,mentolos aromával kevertük,rengeteg füst jött szóval nem győztük dicsérni. A 2. ciginél már jól volt mindenki szóval gyors hatása van.

Maya okozta élmények számomra leírhatatlanok. Egyszerűen nem e világi amit a Maya tett velem/velünk. Cigibe, vízipipába és ezt már füstölőbe is kipróbáltuk. Cigibe itt már kevesebbet tettünk az óvatosság kedvéért de így is gyilkos volt. Pipánál már éreztünk némi szédülést ha sokáig szívtuk egyszerre de nem volt nagy gond, hiszen a jó hangulat elfeledtette velünk. Ennél mentolos és szilvás aromát használtunk, mind a kettőnek nagyon finom íze volt herbállal keverve, csak ajánlani tudom mindenkinek. Rendkívül kellemes csalódás volt számunkra a füstölő használata ugyanis mindamellett hogy nagyon kellemes illatot adott a szobának és lazító hatása is volt, plusz egy külön pozitívum, nekem elmúlt az allergiám:) A 3. ciginél szó szerint csukott szemmel már hallucináció is bejátszott, a hangok összefolytak, pillanatnyi emlékezet kiesés amiken persze jókat nevettünk és egyéb flashek törtek ránk. Nálunk eddig ez a 2 fajta a tuti. Szóval nagyon örülünk hogy megtaláltuk a weboldalt, most már garantáltan csak kizárólag a herbalboss.hu-ról vásárolt herbált fogjuk fogyasztani.

11 megjegyzés:

  1. Hello!
    Király kis blogot csináltál :) azt szeretném tőled kérdezni hogy ha herbált vizipipába teszem tegyek még mellé rendes vizipipa dohányt is, vagy csak simán a herbált? Melyik a jobb? cigibe vagy vizipipába? 1gr egy főnek elég? köszi

    VálaszTörlés
  2. goldherbalshop@gmail.com
    Nálunk megtalálható minden különböző herbál termék. Gyors, diszkrét és biztonságos kiszállítást biztosítunk. Nálunk a vásárlók elégedettsége a legfontosabb,így emailen keresztül folyamatosan elérhetők vagyunk,ha kérdés lenne a rendeléssel kapcsolatban! Termékeink a legjobb árakon megvásárolhatók!Hatalmas akciókkal várjuk új és régi vásárlóinkat!

    VálaszTörlés
  3. marvelherbal@citromail.hu a leges leg jobb imail

    VálaszTörlés
  4. Marleyfust@gmail.com
    Csak ajánlani tudom mindenkinek!👌
    Másnapra megerkezik a termék!
    Total fash!Kellemes füstölést mindenkinek 😎

    VálaszTörlés
  5. Marleyfust@gmail.com
    Rendelj és lazulj
    Részletek emailben
    UdÜ: Marley csapat

    VálaszTörlés
  6. Fust,cana, krisi
    Marleyfust@gmail.com

    VálaszTörlés
  7. legalzold18@gmail.com -ot ajánlom,vègre kaptam is valamint!

    VálaszTörlés
  8. 1g kristályt szeretnék rendelni.

    VálaszTörlés
  9. Szeretnék rendelni hogyan zmtudok

    VálaszTörlés
  10. Hello újra nyitva. Hyop legál füst elérhető 1-50g 1200ft/g ufooking@gmail.com

    VálaszTörlés